Literární web Sůvička

Magické kočky 2025


Renata Petrickova

 

Celým rokem vás může provázet nezkrotná kočičí energie. Dvanáct mystických  a doslova zářivých ilustrací je plných takových detailů, že vám ani celý měsíc nebude stačit na důkladné prozkoumání veškeré symboliky. Je optimistický, nebo vážný?

Kdo ví… je rozhodně velmi tajemný.

Jako by sahal svou magií do moudrosti koček a do jejich historie. Někdy se v ilustracích Lindy M Jones podíváme do egyptských pyramid, jindy zase proťapáme sněhem adventního času. Každý obrázek má zcela jinou energii, proto bude každý měsíc novým překvapením.

A o tom tyto kalendáře jsou. Dají nám prostor pro vlastní poznámky a běh času, ale dodají koření, pohodu, chvilku zasnění a zastavení se nad obrázkem, který  ho doprovází.

Téma není žádným textem dáno… téma vám přinese intuice.

Kočičí obrázky jsou tak hebké, že máte doslova chuť každou kočku pohladit, cítíte jemnost jejího kožíšku pod prsty a jednotlivé rasy koček vám přinesou potěšení, je jich tolik… a každá tak jiná!

Úchvatná je především atmosféra každého obrázku, je velmi silná a nepřehlédnutelná, černý design celého kalendáře pak ještě více podtrhuje barvy, které na obrázku jsou. Doslova září do prostoru.

Díky elegantnímu zpracování se kalendář hodí do moderních prostor, kanceláří, stejně jako do útulných pokojů milovníků koček. Vždycky tam bude tak trochu dominovat… kalendář Magické kočky 2025, který vám jistě udělá příští rok šťastným a plným hebkých událostí.

Kalendář je bohatý na informace, ve své praktické části zahrnuje označení měsíčních fází, pohanské svátky, státní svátky a samozřejmě jména a jiné důležité informace.

Vydalo nakladatelství Synergie, www.synergiepublishing.com, 2024

Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy


Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a