Literární web Sůvička

Orákulum Elfů a Víl


Renata Petrickova

Moudrost přírodních bytostí, jemnosti a naprostého ponoření se do fantazijního světa přírodních mýtů nám může být velmi nápomocna. Přívětivé posezení s těmito kartičkami, jen co je pravda. Karty jsou velmi jemné, ale také nás umí ponouknout k tomu, že neproduktivní zábavy už bylo moc a každé ráno máme začít něčím, co naši duši kultivuje. Tak se znovu rozhoří život v našich kořenech a pocítíme radost…

Jak jednoduché, jak prosté… a jak často zapomínané!

Karty umí poradit opravdu důrazně!

Někdy nás pošle pořádně prozkoumat svůj domov, cítíme se tam dobře? A co můžeme udělat pro to, aby to místo, kde máme žít, bylo co nejvhodnější pro život, protože vážně není dobré žít někde, kde nás to frustruje, tam nikdy nic dobrého nevznikne.

Karty mne tedy časem začaly velmi překvapovat, protože začínaly být v některých výkladech dosti nekompromisní, nebo se prostě v těch kterých výkladech sešly zrovna karty, které se s námi moc nepářou a řeknou to tak, jak to je.

Jiné jsou naopak ale velmi jemné a podporující, a tak k Orákulu Elfů a Víl nelze říci nic negativního.

Překvapivě přesné…

Snad jen to překvapení z toho, že umí jasně a zřetelně ukázat na problém, což někdy bolí, tu opravdu bylo. Žádné hlasy víl a nebeských zvonečků… a věčné chválení a hlazení po hlavě. Někdy je potřeba se trošku vytáhnout z pelechu lenosti a praštit do stolu – jak sami vidíte na dvou uvedených příkladech.

Nádherná práce matky a dcery

Nancy miluje psaní. Její dcera Amy zase ráda kreslí a maluje. Spojily své duchovní cesty a vytvořily toto krásné dílo. Souznění je cítit na každé kartě, za každým slovem. Nádherný a osobitý styl výrazných ilustrací, které si zachovávají rozechvělou jemnost. Energii a pohyb v každém tahu…

„Ptejte se sami sebe PROČ a říkejte UKAZUJ MI VÍCE… „ je jedna z citací, kterou si z karet můžu vzít pro každou chvíli svého života.

To je moudro, které se hodí ke každé situaci. Ptát se proč… hledat odpovědi a pobízet osud i svou intuici a pozornost k tomu, aby nám ukázala více.

Autorka Nancy Brown je duchovní poradkyní a miluje psaní. Její dcera Amy Brown zase miluje skřítky a malování vodovými barvami i pastely… zejména pak víl a nadpřirozených bytostí. V tomto jedinečném souznění vzniklo toto krásné dílo.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2024, www.synergiepublishing.com

 

Zařazeno v kategorii Nezařazené, Postřehy


Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a