Literární web Sůvička

Chris-Anne: Karty posvátné kreativity


Renata Petrickova

Krásné a jednoduché karty, které přináší odpovědi, se kterými můžeme okamžitě v reálném životě pracovat. Stejně jako autorka doporučuje hrát na pozitivní i negativní místečka, doporučím to ráda i já, byť jsem se tomuto docela bránila a trochu mne zarazilo, že to je uvedeno hned v prvním seznámení se s kartami.
Která karta se vám líbí nejvíc? Která se líbí nejméně?

Už jen tato malá hra může odhalit, když  už ne čistou pravdu o vás, tak schopnost, s jakou budete karty vnímat a jste přístupni k myšlení mimo zavedené hranice a zvyklosti. Jaké to je připustit si, že něco, co zdánlivě si myslíte, že na vás nemá vliv, na vás vliv má…

Karta víry v zázraky mi vyšla na místě slabin, poté, co jsem si musela přiznat, že s vírou v zázraky skutečně mám problém, či v ně vůbec nevěřím, jsem se ponořila do tématu hlouběji. Ono nemusí jít jen o zázraky, ale třeba i jen o to, věřit, že některé věci nemůžeme mít ve vlastních rukou a že je musíme nechat osudu. Buď přijdou, nebo ne. Třetí myšlenka mne pak zavedla už k něčemu produktivnímu: Pokud zázraky jsou, je klidně možné, že se mi právě nyní nějaké zázračné příležitosti v hlavě mám.
Stop!

Co mě nyní nadchlo… co mne dělá spokojenou? CO je nyní nového… co jsem třeba dřív neměla, nevěděla?

Tady se tak otvírá nějaká nová oblast, která má budoucí potenciál.

A jak vidíte, je to jako OUT OF THE BOX…

Další výkladové formy vám ukáží svět možností, které máte

Záměrně nepíšu „svět neomezených možností“, protože karty vám ve výkladu zaměřeném na parádní podnikání a tvoření svého života ukáží, kde máte silné stránky a co můžete naplno využít. A věřte, že lidský mozek funguje tak, že co je mu blízké, to vám rozhodně řekne. To vám dá vědět! Takže z celé knížky, všech karet a popisků, které si k čemukoliv vytáhnete, budete nadšeni jen a pouze s tím, co s vámi nějakým způsobem souzní.

A rozklíčování už pak je na každém.

O AUTORCE: Chris-Anne si tyto karty jako svůj první projekt vydávala sama a její cesta od reklamní agentury ke kartám byla velmi strmá a uspokojující. Karty jí změnily život… a o své bádání i výsledky se dělí se čtenáři a vykladači na celém světě.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, 2024, www.synergiepublishing.com

Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy


Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a